Meubelmaker.

AN WOOD

 

Meubelmaker.

AN WOOD

 

Meubelmaker.

AN WOOD

 

Meubelmaker.

AN WOOD

1
1

An Wood. Meubelmaker.

Ik ben Angelique. Meubelmaker van beroep. Meubelen die ik maak ontwerp ik zelf.  Ik vertaal uw ideeën in stijlvolle ontwerpen, die naadloos passen in uw interieur.

Kom gerust eens langs om uw idee of ontwerp te bespreken.

Meubelmakerij

Angelique is meubelmaker van beroep. Ze woont en werkt in het Drentse Odoorn. De meubelen die ze maakt ontwerpt ze zelf. Ze vertaalt uw ideeën in stijlvolle ontwerpen, die naadloos passen in uw interieur. Kasten en tafels, een keukenblok, of gewoon een nieuwe binnendeur. Bij Angelique kunt u uw eigen materiaal aanleveren, mits bruikbaar natuurlijk. Door haar ervaring in de interieurbouw werkt ze niet alleen met hout. Ze kan ook uitstekend overweg met plaatmateriaal en kunststoffen.

Angelique werkt graag projectmatig samen met andere kleine zelfstandigen. Bijvoorbeeld met kunstenaars, om hun ontworpen object te realiseren.

Interieurrestauratie

Angelique is gediplomeerd restauratiemedewerker. Ze restaureert het interieur van karakteristieke oude panden. Gebutst kozijnbeleg en beschadigde deuren neemt ze in haar werkplaats vakkundig onder handen. Als het nodig is haalt ze deuren helemaal uit elkaar, zet er nieuwe onderdelen in en doet als finishing touch ook het schilderwerk.

http://www.thewillowanwood.nl
Angelique Hesseling
Borgerderweg 26
7873 TD Odoorn
T: 0591 513 482
M: 06 2885 1461
E: info@anwood.nl